Book Now

Novo

„Ulaganje u kvalitetnu uslugu – obnova soba hotela Kneževina“

Nakon nekoliko godina uspešnog rada hotel Kneževina, jedini hotel na magistrali, postao je utočište mnogih putnika, poslovnih turista, ljubitelja dobre usluge i svih onih kojima je potreban odmor i beg od gradske užurbanosti. Prateći potrebe gostiju nedavno smo rekonstruisali sobe hotela Kneževina.

Danas Vam pružamo mogućnost rezervacije Superior, Premium, Economy soba kao i Apartmana Kneževina. Pri obnovi soba razmišljali smo o idealnom smeštaju za poslovne putnike, tranzitne putnike i sve one koji žele da provedu prijatne trenutke sa dragom osobom u našem hotelu.

Superior sobe, idealno smeštene u mirnom delu hotela, pružaju osećaj privatnosti. Svim gostima koji rezervišu Superior sobe obezbedili smo i mogućnost room service-a a la carte. Premium sobe su komforan smeštaj za svakog gosta, dok su Economy sobe idealne za odmor. Apartman Kneževina,predviđen za smeštaj do pet osoba, je prvi izbor svake porodice, ili grupe prijatelja.

Menadžment hotela Kneževina planira i dalji napredak i ulaganje u objekat hotela. „U toku nastupajućeg perioda za sve goste pripremili smo razne promo ponude, akcije i novine. Takođe, pripremamo i posebne pogodnosti za sve stalne goste hotela i posetioce restorana.“, poručuje Milan Orlić, jedan od članova tima hotela Kneževina.