Book Now

Dodatne usluge

Diskretna usluga standardizovanog nivoa.

U hotelu Kneževina personalizovanu uslugu smatramo osnovom poslovanja.

Budite slobodni da, u toku Vašeg boravka u hotelu, kontaktirate stručno osoblje koje Vam stoji na raspolaganju.

Transfer do i od aerodroma – Ukoliko Vam je potreban organizovani prevoz zamolili bismo Vas da kontaktirate recepciju na info@knezevina.rs.

Parking – Hotel Kneževina raspolaže sopstvenim parkingom koji se nalazi neposredno ispred ulaza. Parking hotela je besplatan za sve goste hotela i posetioce restorana. Rezervacija nije neophodna.

Room service – U okviru hotelske usluge postoji mogućnost usluge room service-a. Ukoliko odsedate u Superior sobama (hiperlink) za Vas smo omogućili i room service a la karte. Za dodatne informacije kontaktirajte recepciju na info@knezevina.rs.

Vešeraj – U sklopu hotela Kneževina nalazi se perionica. Svaki Vaš zahtev biće ispunjen profesionalno i brzo sa maksimalnom pažnjom. Za dodatne informacije posetite recepciju u lobiju, ili nas kontaktirajte unapred na info@knezevina.rs.

Mi nudimo više – Kako bi učinili Vaš boravak što prijatnijim, mi smo uvek spremni da izađemo u susret svim željama naših gostiju. Dozvolite nam da budemo pravi domaćini, i da idemo korak dalje u pružanju hotelske usluge. Kontaktirajte recepciju za sve dodatne zahteve, i  naši recepcioneri će sa zadovoljstvom obezbediti uslugu koja odgovara baš Vašim zahtevima.