Book Now

O nama

U okviru preduzeća Barel Petrol d.o.o., danas Barel Grupa Trade & Services, 2006. godine otvoren je ugostiteljski objekat Konak Kneževina. Konak Kneževina ste prepoznali kao idealno mesto za one koje žele da provedu prijatne trenutke, a da pritom uživaju u visokom nivou usluga. Vremenom smo pridobili Vaše poverenje, izgradili imidž i prepoznatljiv stil.

Nakon nekoliko godina uspešnog poslovanja, odlučili smo da uslugu unapredimo i prilagodimo modernim standardima i trendovima u hotelijerstvu. Snagu za ovaj korak pronašli smo u poverenju gostiju, i odlučili da idemo korak dalje u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, i radimo na našoj želji da uvek učimo i budemo bolji.

Godine 2013. Konak Kneževina ulazi u novu epohu. Kao potvrda uspešnog poslovanja kategorizovani smo kao hotel sa tri zvezdice. Kada se uputite u hotel Kneževina ulazite u dobro poznati objekat, međutim kao spoj tradicije i modernizacije - mi smo napravili savršeni balans za sve goste. Sačuvali smo sve odrednice i kvalitete, a uveli novo moderno poslovanje po svetskim standardima.

Cilj kompanije Barel Grupa Trade & Services je podizanje ukupnog nivoa hotelskih i ugostiteljskih usluga kao i približavanje turističke ponude zahtevima i potrebama savremenog gosta.